Am construit un nou sistem funcțional inovativ pentru tratarea pacienților: am adaugat telemedicina in serviciile noastre . Astfel, va protejam atât pe dumnavoastra cât și pe angajații noștri .

Serviciul nostru de telemedicina ne oferă un contact nemijlocit cu pacienții , astfel încât este nevoie doar de emailul dumneavoastră pe care il puteți trimite la adresa :

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau un mesaj cu e-mailul si nr de telefon la : 00 40 (751) 011 893.

Dacă va fi necesar veți fi chemați la clinica . Programarile pentru Diabet , Nutriție , Nefrologie , Pediatrie, Ecografie sau Analize care sunt urgente se fac la aceeași adresa de e-mail/ număr de telefon .

In aceasta perioada pentru protecția angajaților și a dumneavoastră am decis sa acceptam un număr mic de pacienți (maxim 3 ) la sediul nostru astfel încât sa avem timpul necesar pentru luarea măsurilor necesare de dezinfecție după fiecare pacient .

Pacienții care sunt in autoizolare sau au fost in contact cu purtători ai virusului vor beneficia exclusiv de telemedicina, insa ne vom putea conecta de oriunde .

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți starea de sănătate .

Ghid de utilizare:

Înainte de consultație:

Pas 1 -> Trimiteți e-mail pentru programare

Pas 2 -> Veți primi un formular pentru completare

Pas 3 -> Plata online

Pas 4 -> Invitația pentru stabilirea consultației

Consultații: Consultație medicală (durata: 30 minute)

  • Consultație medicală bazată pe anamneza și istoricul medical al fiecărui pacient
  • Ne vom vedea online și vom efectua examenul clinic ( pe cât este posibil cu ajutorul dumneavoastra și sub indrumarea medicului )
  • Vom stabili / vom verifica analizele dumneavoastra.
  • Vom stabili diagnosticul
  • Va vom trimite fisa și rețeta dumnavoastra.
  • In cazul in care este necesar sa completam examenul clinic prin manevre sau vom avea nevoie de investigații de urgenta (și in cazul in care nu ați avut contact cu vreun purtător al virusului, nu va aflați in izolare și nu aveți semne sau simptome de covid 19), vom completa examenul clinic la noi in sediu .

Control :

  • dacă este nevoie de un control vom stabili data, iar procedurile sunt aceleași .

Prețul consultației și control este afișata pe situl nostru www.clinicamedicalapersepolis.ro

Pacienții cu abonament vor beneficia de aceleași tarife contractuale de pana acum . De asemenea li se va da prioritate.

Pacienții care sunt scriși la serviciul de Diabet cu contract cu CNAS vor beneficia de consultații și rețeta medicala gratuită prin Dr Zarojan pe platforma stabilită de către CNAS .