Clinica Medicala Persepolis

Clinica Medicala Persepolis

Clinica de pediatrie Persepolis - pediatrie, cardiologie, ecografie, diabet si nutritie, kinetoterapie, chirurgie pediatrica, ortopedie pediatrica, orl, psihologie, medicina de familie, analize. Bucuresti, sector 3

Luni, 27 Aprilie 2020 10:36

Masuri Covid 19

rsz covid picAm construit un nou sistem funcțional inovativ pentru tratarea pacienților: am adaugat telemedicina in serviciile noastre . Astfel, va protejam atât pe dumnavoastra cât și pe angajații noștri .

schema nationala de vaccinareClinica medicală Persepolis acorda servicii de imunizare completa pentru toți pacienții.

Am investit pentru o mai buna îngrijire
Luna aceasta am completat sistemul de îngrijire al pacienților diabetici și cardiaci cu un aparat performant de indice glezna - brat. Ce iti arată ?
Testul se folosește pentru depistarea și prevenția bolii arterelor periferice .

Vineri, 16 Februarie 2018 22:12

Gripa

gripaUna dintre cele mai frecvente boli infectioase este gripa - fiind una dintre cele mai contagioase boli ce se raspandeste pe cale aeriana. Din pacate in ultima vreme si la noi face ravagii, cu precadere gripa de tip B.
Semnele si simptomele gripei sunt comune, insa poate sa difere severitatea acesteia de la persoana la persoana in functie de varsta, boli asociate sau gradul de imunitate individuala.

Marți, 10 Octombrie 2017 10:23

Siguranta medicamentelor

medicamente copii

Siguranta medicamentelor – administrarea medicamentelor fără prescripție medicală pentru copii

Numarul medicamentelor care pot fi achizitionate din farmacii fara prescriptie medicala depaseste numarul de boli. Indiferent de grupa farmaceutica (alopate sau homeopate) achizitia lor se bazeaza pe combaterea unor simptome (medicamente simptomatice).

Eliberarea medicatiei OTC (over the counter), a produs de-a lungul anilor atat siguranta cat si accidente.